Gildenstraat 42 4143 HS Leerdam
0345-610043

Onze competenties

  • Home
  • Onze competenties

Onderdelenproductie

Jatec is goed in het flexibel en accuraat produceren van kleine tot middelgrootte series frees- en draaidelen.
lees meer

Montage en inkoop

Jatec verzorgt de montage van kleine modules. Naast de productie van de maakdelen regelt Jatec ook de inkoop van de standaarddelen.
lees meer

Spoedstraat

Voor prototypen of noodgevallen heeft Jatec voor haar vaste klanten de mogelijkheden om met zeer korte levertijd onderdelen te produceren.
lees meer

Uitgebreid netwerk

Jatec heeft een uitgebreid netwerk van collega-bedrijven, toeleveranciers, uitbesteders en partners.
lees meer

Focus op kwali-tijd

Bij Jatec leveren we kwali-tijd. Onze klanten hebben harde deadlines voor het leveren aan hun klanten of het opstarten van de productielijn. Het juiste onderdeel of assemblage met de juiste specificatie op het juiste tijdstip is daarvoor essentieel. Daarin ondersteunt Jatec haar klanten door onderdelen en sub-assemblages op kwali-tijd te leveren.
Zo nodig helpen we onze klanten graag “uit de brand” als er op het laatste moment nog een onderdeel moet worden aangepast of nabesteld. Jatec biedt hiervoor fast-lane service op basis van haar vakmensen in de conventionele verspaning en de flexibiliteit van de CNC-gebaseerde verspaning.

 

“Beloofd is beloofd” staat hoog in het vaandel bij Jatec. Als we zeggen dat we het kunnen, dan doen we dat ook. Ook als het een grotere inspanning vraagt dan verwacht. Door deze cultuur is een topteam van bovengemiddeld niveau ontwikkeld binnen Jatec. Altijd bereid de uitdaging op te pakken en waar te maken.
De organisatie van het bedrijf sluit daar op aan. De daadkrachtige dagelijkse leiding zorgt voor een direct aansturing en verdere ontwikkeling van de medewerkers in de productie, zodat de klanten van Jatec optimaal bediend worden.