Gildenstraat 42 4143 HS Leerdam
0345-610043

Montage en inkoop


MONTAGE VAN MECHANISCH SUBMODULES MAAKT LEVEN GEMAKKELIJK

Jatec verzorgt  voor haar klanten de montage van mechanische modules. De specifieke maakdelen hiervoor worden door Jatec geproduceerd en eventueel van een nabehandeling voorzien. Plaatwerk en standaarddelen worden door de werkvoorbereiding van Jatec tegen gunstige condities ingekocht. Vervolgens worden de modules aan de hand van de samenstellingstekeningen gemonteerd, waarbij ook de kwaliteitsborging wordt gedaan. 

De klanten van Jatec krijgen met de bestelling van 1 artikel(nummer) een afgemonteerde en geoontroleerde module op tijd geleverd zonder beheerslast, voorraad van maak-/koopdelen en de inrichting van montage-activiteiten. 

De montage-activiteiten bij Jatec kunnen een projectmatig karakter hebben, waarbij de werkvoorbereider vaak zelf de handen uit de mouwen steekt. Hierdoor kan de klant erop rekenen dat het project conform wens/afspraak zal worden uitgevoerd. Ook monteert Jatec kleinere terugkerende series waarbij de montage-medewerkers de afgesproken werkwijze nauwkeurig volgen.