Gildenstraat 42 4143 HS Leerdam
0345-610043

Vacatures

Op dit moment heeft Jatec de volgende actuele vacatures:

Montagemedewerker

Ben jij op zoek naar afwisselend, technisch en uitdagend werk? Zie jij uitdaging in het assembleren van (complexe) fijnmechanische onderdelen tot een perfect eindproduct? En voel jij je thuis in een innovatieve en hightech werkomgeving? Check dan snel deze vacature en bekijk de video.

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Jatec. Sollicitaties dienen dan ook via Metaalkanjers te verlopen. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en Jatec vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Jatec.

Heb je interesse in Jatec, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 1825 8902, ook buiten kantooruren.

Zager met logistieke werkzaamheden

Werk je gestructureerd en ben je graag fysiek bezig? Heb je affiniteit met techniek en ervaring met logistieke werkzaamheden? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Klik hier voor het uitgebreide vacatureprofiel. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan snel door je sollicitatie te sturen naar werken@jatec.nl. 

Medewerker Orderdesk

Wil jij een cruciale rol vervullen binnen onze organisatie? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving? Wij zijn op zoek naar versterking van ons team! Klik hier voor het uitgebreide vacatureprofiel en reageer snel door je sollicitatie te sturen naar werken@jatec.nl

Werkvoorbereider / Projectleider

Word je graag uitgedaagd? Kun je overzicht houden? En is ‘getting things done’ jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Klik hier voor het uitgebreide vacatureprofiel. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan snel door je sollicitatie te sturen naar werken@jatec.nl. 

Zelfstandig CNC Frezer

Ben jij een ervaren CNC-frezer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar versterking van ons team! Klik hier voor het uitgebreide vacatureprofiel en reageer snel door je sollicitatie te sturen naar werken@jatec.nl.

Zelfstandig CNC Draaier

Ben jij een ervaren CNC-draaier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar versterking van ons team! Klik hier voor het uitgebreide vacatureprofiel en reageer snel door je sollicitatie te sturen naar werken@jatec.nl


OPEN SOLLICITATIES WELKOM

Jatec is continue in ontwikkeling en we zoeken dan ook regelmatig naar versterking van ons team. Als je het leuk vindt om in een technische omgeving te werken, collegialiteit belangrijk vindt en van aanpakken weet, neem dan contact met ons op via werken@jatec.nl. We nodigen je zeker uit voor een orienterend gesprek!


PRIVACYVERKLARING

Jatec neemt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht. Lees de details in onze privacyverklaring.