Gildenstraat 42 4143 HS Leerdam
0345-610043

Vacatures

Op dit moment heeft Jatec de volgende vacatures waarop we zowel vrouwen als mannen uitnodigen te solliciteren.

Teamleider / Meewerkend Voorman Verspaning (M/V)

We zijn op zoek naar een frezer/draaier die de dagdagelijkse aansturing van onze onderdelenproductie wil gaan doen. Met zo'n 30 medewerkers in 2 ploegen moet je aan de ene kant het overzicht kunnen bewaren en aan de andere kant goed weten wat er nodig is om goede producten te maken. Het maken en halen van de planning vereist bovendien dat je zelf ook de handen uit de mouwen kan steken. Kortom een uitdagende maar zeer afwisselende baan waarin je nauw samenwerkt met de assistent bedrijfsleider. Ben je geïnteresseerd, bekijk dan de functieomschrijving en neem contact met ons op. 

Conventioneel draaier

Omdat een van onze vaklieden binnenkort met pensioen gaat, zoeken we naar een ervaren draaier voor op onze conventionele afdeling.  Om onze klanten snel te kunnen helpen, draaien en frezen wij dagelijks kleine series op onze conventionele machines. Ook worden op deze afdeling onze nieuwe medewerkers opgeleid, zodat ze alle kneepjes van het vak leren kennen. 

Kan jij conventioneel verspanen en vind je het ook nog leuk om dit aan jonge collega's over te brengen, dan moet je bij ons komen kijken. We werken hard maar met plezier en hebben een leuke groep met mensen. Dus neem dan contact op met ons (tel: 0345-610043 / mail: info@jatec.nl) en vraag naar Johan of Augustijn.


OPEN SOLLICITATIES WELKOM

Jatec is continue in ontwikkeling en we zoeken dan ook regelmatig naar versterking van ons team. Als je het leuk vindt in een technische omgeving te werken, collegialiteit belangrijk vindt en van aanpakken weet, neem dan contact met ons op via info@jatec.nl. We nodigen je zeker uit voor een orienterend gesprek.


PRIVACYVERKLARING

Jatec neemt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht. Lees de details in onze privacyverklaring.