Gildenstraat 42 4143 HS Leerdam
0345-610043
  • Nauwkeurige Mechanica, Snel & Flexibel
  • Nauwkeurige Mechanica, Snel & Flexibel
  • Nauwkeurige Mechanica, Snel & Flexibel

Onze competenties

Voor de productie en assemblage van uw fijnmechanische onderdelen en assemblages hebben wij de juiste competenties in huis.
lees meer

Onze beloften

U vertrouwt op tijdige levering van de kwalitatief goede onderdelen. Wij maken dat waar ....
lees meer

Werken bij Jatec

Bij Jatec zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Kijk hier voor de actuele vacatures.
lees meer

Nieuws

Laatste nieuws over ontwikkelingen bij Jatec
lees meer

Nauwkeurige mechanica Snel & Flexibel

Welkom bij Jatec

Jatec richt zich op productie en assemblage van uw (fijn-)mechanische onderdelen en assemblages. Onze klanten zijn bedrijven die klantspecifieke oplossingen produceren op het gebied van onder meer verpakkingsmachines, scheepsbouw & offshore, printmachines, voedselverwerking, hernieuwbare energie en communicatie.

 

Wij begrijpen dat u op Jatec vertrouwt voor het tijdig aanleveren van de juiste kwaliteit onderdelen en sub-samenstellingen in uw assemblageproces. Wij begrijpen dat uw levertijd afhangt van onze leverbetrouwbaarheid. En dat het stilstaan van uw proces niet alleen kosten met zich mee brengt, maar ook een ontevreden klant.

Daarom leveren wij standaard enkel stuks of kleine series binnen 3 tot 4 weken en staat er een spoedstraat voor u klaar om u te ondersteunen bij onverhoopte escalaties in uw proces. Dat is wat Jatec verstaat onder Accurate Mechanics, Fast en Flexible.

lees meer

Laatste nieuws